רצועות אבוקדו ופטריות על מצע שמנת
אסתי חדד Comments Off on רצועות אבוקדו ופטריות על מצע שמנתהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- ממובילי הטבח: צה"ל חיסל בכיר בג'יהאד האיסלאמי
- "יש עוד הרבה משימות קדימה": הרמטכ"ל ביקר ברצועה
- "הדלפה חסרת אחריות": משרד הדתות יחרים את זק"א ת"א
- צפו: אפרים קמיסר מארח את 'מלך הווקאל' ארי גולדוואג
- בשורה קשה: אליקים ליבמן הי"ד נרצח בשמחת תורה
תגיות
מאת: מלכה חיון
המצרכים:
מצע השמנת:
50 גרם חמאה
חצי חבילת פטריות קצוצות דק
1 מיכל שמנת מתוקה
1 גביע שמנת חמוצה
1 כף קמח
מלח, פלפל לבן
4 גבעולי נענע טרי קצוצים דק
תערובת האבוקדו והפטריות:
פרוסות בעובי של חצי ס"מ מ2 אבוקדו רך (לא יותר מדי, רך כך שאפשר יהיה לפרוס)
חצי סלסילת פטריות שמפיניון טריות.
קמח
ביצה טרופה
2 כפות של פסטו נענע
פסטו נענע:
חבילת נענע
כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
ממיסים בסיר קטן חמאה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שכל הנוזלים יתאדו. מוסיפים את השמנת המתוקה והחמוצה, מתבלים בפלפל, מלח ונענע קצוצה ולבסוף את הקמח וממשיכים לטגן עוד דקה נוספת.
עוטפים בקמח את פרוסות האבוקדו והפטריות, טובלים בביצה הטרופה עם הפסטו נענע ומטגנים משני הצדדים.
שופכים את מצע השמנת לצלחת הגשה בעזרת כף גדולה ,מעל להניח את פרוסות האבוקדו והפטריות המטוגנות בצורה מסוגננת.
מעטרים למעלה בפירורי אגוזים ועלי נענע.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.